WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKwoensdag 30 januari 2013

NOG DRIE DAGEN TOT HET PK

Het wordt een PK waarbij enkel Febe ten strijde zal trekken.  Aranka is nog steeds uitgeschakeld en moet stilaan beginnen vrezen voor het BK.  Hopelijk krijgt een al even zieke coach het allemaal nog op het juiste spoor.   Febe krijgt deze avond nog een laatste stevige training voor de kiezen, een laatste keer diep gaan, het hartritme nog een keer laten pieken.

Enkele uren later....

Febe heeft haar training zeer goed afgewerkt.  Ze liep zeer vlot en ontspannen en het hartritme bleef ze mooi onder controle houden.  Febe is er klaar voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten