WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKwoensdag 23 januari 2013

WAARSCHIJNLIJK GEEN PK VOOR ARANKA

Net voor de wedstrijd te Schellebelle waar Aranka graag had aan deelgenomen werd ze lichtjes ziek.  We zijn nu vier dagen later en Aranka ligt in bed met griep en koorts.  Dus deze week is trainen uitgesloten en voor volgende week wordt het nog steeds afwachten.  Maar de kans dat Aranka haar kansen op het PK zal kunnen verdedigen zijn nagenoeg nihil.  Deelnemen als een training zal de enige optie zijn.  Rekening houdend met haar zeer goede conditie hadden we stiekem gehoopt op een top vijf plaats, helaas is dat nu uitgesloten.  Maar soit ze zal nog veel PK's kunnen lopen. 

Febe daarentegen blaakt van zelfvertrouwen en gaat er stevig tegen aan op training.  Tijdens de woensdagtraining (korte Fartlek) kon zelfs de coach niet meer volgen.  De leeftijd die begint te spelen???  Het enige wat zorgt voor enige ongerustheid zijn de verstopte sinussen.  Maar hier zullen menig atleten mee te kampen hebben.  Als Febe gezond aan de start kan komen mikken we ook op een top vijf plaats.  En als ze een topdag heeft zit er misschien een podium in.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten