WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 20 januari 2013

SCHELLEBELLE

Vandaag de veldloop in Schellebelle, maar enkel voor Febe.  Aranka is in de loop van de week wat ziek geweest en slaat deze opdracht over.
Febe was vorige week uitstekend, heeft deze week sterk getraind en start vandaag te Schellebelle met een speciale opdracht.  Maar straks meer hierover.

De wedstrijd dan.  Verschrikkelijk weer, ijskoud, sneeuw, vochtig.....eigenlijk geen weer om een hond door te jagen.  Febe had het ook lastig met de koude en stond tijdens de opwarming te trillen als een espenblad.  We hadden afgesproken om van deze wedstrijd eigenlijk een soort intervaltraining te maken met als opdracht zeer snel starten en het tempo hoog leggen.  Iets wat Febe ook deed waardoor de groep uit elkaar werd gelopen.  Enkel Beth en Goossens volgden.  Twee meisjes die Febe ongetwijfeld ook op het PK zal ontmoeten.  Febe deed haar uiterste best maar vond geen grip in de sneeuw waardoor ze de andere meisjes moest laten lopen.  Febe legde beslag op een mooie derde plaats.

Hopelijk wordt het een sneeuwvrij PK.

 Afzien van de koude

Geen opmerkingen:

Een reactie posten