WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKdonderdag 27 december 2012

KERSCORRIDA TIELT: GOUD EN BRONS

Op woensdag 26 december namen Aranka en Febe deel aan de jeugdrun ter gelegenheid van de Kerstcorrida te Tielt.  De afstand bedroeg 1600m en zou over twee rondjes worden gelopen.  Ondanks dat Aranka haar start volledig miste liep ze na de eerste ronde al stevig aan de leiding.  Ze werd op tien meter gevolgd door de eerste jongen.  Febe volgde op de vierde plaats.
Bij het ingaan van de laatste ronde legde Aranka het tempo nog iets hoger waardoor ze afgetekend de wedstrijd won.  Febe deed haar uiterste best en wist nog mooi de bronzen plak binnen te halen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten