WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 23 december 2012

KERSCORRIDA BERLARE, GOUD, ZILVER en BRONS

Vandaag namen we met zen allen deel aan de Kerstcorrida te Berlare.  Dit in bijzonder gure weersomstandigheden.  Deze corrida beschouwen we eigenlijk niet meer als een goede training op wat nog komen moet.

Febe nam deel aan de 2.5km en won haar wedstrijd met de vingers in de neus.  Voor iemand die de voorbij maanden geplaagd werd door tal van ongemakken een schitterende prestatie.  Hopelijk is ze nu definitief vertrokken.

Aranka nam de 5km voor haar rekening maar hier was de tegenstand niet van de poes.  Jolien Van Leugenhaeghe, junior en lid van het topteam van The Yellow Armada en top in België.  Aranka werd tweede en dit op slechts 8 seconden van Jolien.  Schitterend zou ik zeggen.  Aranka liep de 5km in 19'28"....

En onze bronzen medaille werd binnengehaald door Katrien, mama van Febe.  Een derde plaats na een inactiviteit van maanden is ronduit fantastisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten