WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 9 december 2012

STEKENE

Vandaag werd het opnieuw afwachten hoe Aranka voor de dag zou komen.  Want een verjaardagsfeestje tot in de vroege uurtjes is nu niet meteen een ideale voorbereiding.
De tegenstand was opnieuw niet van de poes, Lize De Vlieger, Femke Speelman-Rooms, Camille VDBerghe, Iman Bauman....
Aranka startte goed en er vormde zich al snel een kopgroep van acht.  Maar toen De Vlieger er de pees op legde scheurde de groep in twee.  Aranka die de ganse wedstrijd last had van "de milt" liep niet echt vlot en volgde in het tweede groepje.  Het werd zweten en zwoegen om ook hier bij te blijven maar eenmaal de laatste driehonderd meter in zicht was kon ze nog versnellen (na eerste nog enkele slechte bochten te lopen).  In de eindspurt liet ze zich echter nog verrassen waardoor Aranka beslag legde op de zesde plaats, derde van haar jaar.  Op zich niet slecht maar Aranka kan zeker beter. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten