WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 15 september 2012

WDK-MEETING HAMME: SLACHTOFFER VAN FALENDE TECHNOLOGIE

Op zaterdag 15 september werd er voor het eerst sinds vele jaren opnieuw een jeugdmeeting georganiseerd door AC Hamme.  Een wedstrijd waar gezien de talrijke opkomst veel mensen reikhalzend naar hadden uitgekeken.  Het werd helaas een wedstrijd met veel blutsen en builen door de falende technologie.  De firma die instond voor de technologie had het duidelijk laten afweten door een overdreven nonchalance.  Gelukkig deden de mensen van AC Hamme hun uiterste best om de meeting tot een goed einde te brengen.  Maar ja, als slag voor keer de elektronische tijdsopname uitvalt, de fotofinish, het startpistool......ja, dan loop je een eindeloze vertraging op.

Febe nam deel aan de 80m en de 150m.  De start was voorzien om 15.15hr, Febe startte uiteindelijk om 17.25hr.  Er zijn betere manieren om een wedstrijd af te werken.  Bovendien vertoonden verschillende reeksen diverse gaten omdat er al heel wat atleten terug naar huis waren gekeerd.  Wij hadden geen probleem om het nodige geduld op te brengen en gelukkig maar want Febe liep twee keer een goede wedstrijd.  Zowel op de 80 als 150m werd ze tweede in haar reeks.  De 80m in 12.33sec en de 150m in 23.60sec.  Twee keer duidelijk binnen de doelstellingen. 


En maar wachten, wachten en wachten......

 
Tijdens het weekend nam Febe ook deel aan twee verschillende scholenlopen.....die ze beide wist te winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten