WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 29 september 2012

FEBE KNALT: 3'14"17 OP 1000m

Op naar ACW voor de laatste meeting van het zomerseizoen.  Op het programma een 80m en een 1000m voor Febe. 
Het werd een perfecte organisatie en een schitterende meeting.  Op de 80m liep Febe 12.50.  Een degelijke tijd maar wel een signaal voor de coach om Febe zoveel mogelijk de trainingen bij Paul te laten bijwonen dit om de snelheid te verbeteren, wat noodzakelijk is.  De stabiliteitsoefeningen op zaterdag zullen de rest wel doen.

En toen le moment suprême, de 1000m met als tegenstanders Nanouk Stevens en Femke Speelman Rooms, twee toppers van ACW.  De opdracht was 'simpel' volgen en uit de wind blijven.  Febe volgde heel gemakkelijk tot aan de 600m, toen kreeg ze het eventjes moeilijk maar beet door en sloot opnieuw aan bij Femke.  Nanouk had ondertussen een kleine voorsprong uitgebouwd.  Febe kwam aan de 200m door in 2'37" wat haar nog eens extra motiveerde om er de laatste 200m alles uit te persen....met een schitterend resultaat tot gevolg.....niet alleen klopte ze Femke Speelman Rooms maar liep ze ook een SCHITTERENDE 3.14.17.
Met deze tijd sluit Febe het seizoen af op een achtste plaats in Belgie.


Febe in actie

Een podium met toppers

DE ENIGE REDEN DAT FEBE DEZE PRESTATIE LEVERT IS OMDAT ZE AL DRIE JAAR HAAR STINKENDE BEST DOET!!!!!!!!!PROFICIAT MEID JE KOMT ER WEL.

Een meer dan supertevreden coach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten