WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 28 januari 2018

FEBE WINT IN HAMME

Een dikke proficiat aan onze moederclub en al de mensen die een prachtig parcours gemaakt hadden.  Droog, technisch en zelfs een brugje.  Jammer van de heel matige bezetting.  Hopelijk vinden de atleten volgend jaar hun weg terug naar Hamme, want dit enig mooie parcours verdient beter.
Over de wedstrijd van Febe bij de junioren kunnen we heel kort zijn, geen tegenstand dus won ze met de vingers in de neus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten