WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 7 januari 2018

FEBE WINT IN GRIMBERGEN, OOK KATRIEN UITSTEKEND

Febe en Katrien kwamen aan de start in Grimbergen, vooral in de reeks van Febe toch heel wat sterke tegenstanders.  Maar Febe liep vlot en controleerde de wedstrijd van start tot aankomst.  Halverwege liep ze aan de leiding samen met De Troyer.  Op goed vijfhonderd meter plaatste Febe haar versnelling en de overwinning was een feit.  Febe liep samen met de senioren en masters en in de totale uitslag werd ze tweede wat een schitterend resultaat is.  Febe kan met gerust gemoed de komende drukke periode tegemoet gaan.

Katrien liep vandaag haar laatste wedstrijd bij de masters 45+, samen met de junioren en senioren.  Ze was dus de alleroudste deelneemster van de in totaal 56.  Katrien heeft de afgelopen weken zeer goed getraind en de trainer was er gerust in.  Ze liep een schitterende wedstrijd en werd zevende bij de masters (35+, 40+ en 45+), dus dit tegen dames die meer dan tien jaar jonger zijn.  In de totaaluitslag (met junioren en senioren) werd ze 28ste wat nog straffer is gezien het zeer grote leeftijdsverschil.

Proficiat meisjes, jullie deden het vandaag uitstekend.

  Image result for emoticon thumbs up

Geen opmerkingen:

Een reactie posten