WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 4 februari 2018

TWEE MAAL ZILVER OP HET PK

Febe en Katrien liepen een prima PK in Lokeren en beloonden hun wedstrijd met een zilveren plak.  Febe moest het opnemen tegen Belgisch kampioene Nanouk Stevens en het werd een nek aan nek race.  In de eerste ronde voerde Nanouk de forcing maar Febe volgde prima.  Halverwege de wedstrijd nam Febe de leiding over en nu trok zij stevig door.  Bij het ingaan van de laatste ronde had Febe in het zand een voorsprong van een vijftal meter, maar bergop kwam Nanouk terug.  Op vijfhonderd meter van de aankomst versnelde Nanouk en liet Febe zich verrassen, het verschil was snel een twintig meter.  Maar Febe vocht terug om uiteindelijk te stranden op amper één of twee meter.  Nu nog iets meer geloof in eigen kunnen en nog een beetje meer ervaring.  Maar toch een uitstekende wedstrijd.

Katrien liep eveneens een prima wedstrijd, ze vocht voor elke meter wat resulteerde in een schitterende tweede plaats.  Nu gezond blijven en dan ligt er een mooi resultaat in het verschiet volgende week op het KVV.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten