WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 11 februari 2018

KVV IN ROTSELAAR

Zoals eerder gemeld was Febe ziek en kon ze haar kansen niet verdedigen.  Het siert haar dat ze toch heeft geprobeerd maar halverwege de wedstrijd zat er niks anders op dan uit te stappen.  Hopelijk krijgen we het terug in orde tegen het BK, maar de korte voorbereidingstijd is zeker niet in het voordeel.

Katrien wist op voorhand dat een derde plaats het hoogst haalbare was en dan nog.  Maar Katrien liep een uitstekende wedstrijd en wist met overmacht die bronzen medaille mee te nemen naar Lede.  Een welgemeende proficiat.  Bovendien wordt Katrien derde in het eindklassement van de Crosscup.

Febe die afziet....

Krachtig, nu nog wat extra techniek....

Prima loophouding

Het podium, met in het midden de onklopbare Kathleen Steenhout.....

Een speciaal dankwoord aan Astrid voor de prachtige foto's...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten