WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 2 mei 2015

BVV IN KORTRIJK

Vandaag de interclub voor cadetten en scholieren meisjes in Kortrijk.  Het werd een leuke namiddag waarbij alle meisjes van de club AC Hamme hun beste beentje hebben voorgezet.
Febe kwam eerst uit op de kogel en wist haar PR met meer dan een meter te verbeteren.  Knap.  Daarna liep ze op de 800m van start tot aankomst aan de leiding.
Aranka liep eerst een knappe tijd op de 100m met een tegenwind van -1,5sec/m.  Maar wat ze op de 200m als tegenwind te verduren kreeg was toch wel zeldzaam, -4,4m/sec.
Het was een leuk tussendoortje, maar het ernstige werk begint vanaf volgende week.
Een toffe bende.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten