WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 30 mei 2015

FEBE TOP OP PUTBOSMEETING IN VLIERZELE

Febe liep vandaag een fenomenale 1500m in Vlierzele.  Ze won haar reeks in 4.48.80.  Een verbetering van haar PR met acht seconden.  Ook goed voor een verbetering van het 25-jaar oude clubrecord, alsook goed voor de derde beste jaarprestatie.
Aranka liep een degelijke 400m in 63.65sec maar weet dat ze beter kan.  Voorlopig wordt ze nog iets te veel geplaagd door lichamelijke ongemakken.  Blijven werken en geduld hebben is de boodschap.
Vanaf volgende week leggen we de focus op snelheid om daarna even plaats te maken voor de examens.
Op de foto met Kevin

Met drie voorop, Febe wint in de eindspurt

Een tijd die staat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten