WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 9 mei 2015

BVV AC IN HAMME

Vandaag de Beker van Vlaanderen alle categorieën in Hamme.  Maar het zal afwachten worden want Aranka heeft drie dagen in Parijs gezeten met school.  Slapen heeft ze bijna niet gedaan.  Ook Febe was gisteren tot zeer laat op stap met school.  Ik vrees ook dat een goede tijd lopen onmogelijk zal worden want er zit opnieuw heel veel wind....veel te veel wind.
Aranka kwam als eerste aan de start van de 400m.  Ze werd vijfde op twaalf meisjes in 64.50.  Gezien haar toestand en de omstandigheden een redelijke tijd.  Daarna de beurt aan Febe.  Febe liep een verstandige wedstrijd in tweede positie, enkel de laatste vijftig meter kwam ze op kop om haar derde opeenvolgende 800m te winnen in een nieuw PR: 2.23.30.
Nadien werden onze meisjes nog zeer verdienstelijk vierde op de 4x100m.het 4x100m team


Geen opmerkingen:

Een reactie posten