WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 26 april 2015

PK: 1XGOUD, 1XBRONS EN 2XPR

Het Provinciaal Kampioenschap ging op dag één door in Lebbeke en op de tweede dag te Beveren. Aranka liep op de eerste dag haar favoriete 400m.  Ze liep een degelijke wedstrijd maar weet dat ze veel beter kan.In Beveren tapte ze echter uit een ander vaatje.  Een PR op de 100m in 13.77 en een reeksoverwinning op de 200m in een nieuw PR 27.98.  Meteen goed voor het behalen van twee doelstellingen deze zomer.
Febe liep op de eerste dag een 1500m.  We bleven aan de voorzichtige kant, misschien wel iets te voorzichtig.  Maar het pakte uit met een mooie bronzen plak en een degelijke tijd 5'04".  Op de tweede dag liep Febe een 800m.  De trainer was ervan overtuigd dat Febe betere benen had voor deze afstand, maar het was toch even afwachten want Febe had reeds een 1500m in de benen.  Febe liep 600m aan de leiding en wist de wedstrijd met een formidabele eindspurt te winnen.  Goed voor een gouden medaille en een derde provinciale titel.  Febe is nu PK op de 800m indoor en outdoor.  Ik denk dat we een leuke zomer tegemoet treden.

Aranka wint op de 200Provinciaal Kampioen Febe Triest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten