WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 30 augustus 2014

BK 400M VOOR ARANKA

De voorbije weken reeg Aranka de PR's aaneen waardoor de verwachtingen toch wel hoog gespannen waren.  Ook de trainingen deze week verliepen zeer goed.  Maar we kunnen niet anders dan stellen dat het toch iets minder verliep dan verwacht en gehoopt.  Op voorhand dachten we aan een nieuw PR en een stevige tijd onder de 63".  Zeker gezien Aranka vorige week nog 62"99 liep met een virale infectie.  Dus vandaag kon alleen maar beter.
Het werd uiteindelijk een tijd van 63"32 wat op zich niet slecht is, maar ....
Aranka was ingeschreven met de 20ste tijd en werd uiteindelijk 17de wat positief is.  Maar m.i. zat er toch veel meer in.  Wat is dan de oorzaak?  Het vroege startuur wat Aranka helemaal niet gewoon is, de kleine lichamelijke ongemakken net voor de start, het slechte weer, de koude.....of de enorme stress voor zo'n BK.
Ik vermoed van alles een beetje.  Maar soit, ze is nog jong en heeft na al de miserie vorige zomer en afgelopen winter een mooi en sterk zomerseizoen gelopen.  Hopelijk heeft ze de volgende maanden een sterke winter waardoor ze dan volgende zomer nog sterker uit de verf kan komen.  In september lopen de kinderen nog één of twee wedstrijden en dan is het afgelopen voor deze zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten