WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 23 augustus 2014

LAATSTE VOORBEREIDINGSWEDSTRIJD EEN SUCCES

Laatste wedstrijd voor het BK ging door te Zele.  Mooi weer, beetje wind en een goede organisatie. Aranka kwam uit op de 100 en 200m, Febe ging voor de 1000m.
Aranka won beide afstanden.  De 100m in 13.89 wat een evenaring van haar PR betekent en op de 200m liep ze 28.18 wat nogmaals een nieuw PR is.  Aranka blijft de PR's maar opstapelen.  Hopelijk volgende week ook op het BK.
Febe liep een goede 1000m, zeker gezien de voorgeschiedenis.  Ze werd mooi tweede in een goede 3.17.
Ook Febe is klaar voor een goede prestatie volgende week.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten