WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKdonderdag 21 augustus 2014

ARANKA EN FEBE STILAAN KLAAR VOOR BK VOLGENDE WEEK

Aranka en Febe namen vandaag deel aan de Ost-meeting te VS.  Aranka kwam uit op de 400m en Febe op de 1500m, deze wedstrijd stond volledig in het teken van de voorbereiding op het BK van volgende week. Aranka kwam net uit verlof maar had daar flink getraind.  Helaas sukkelt ze sinds een dag of vijf met een virale infectie van de bovenste luchtwegen, dus het was een beetje afwachten vandaag.  Maar Aranka vloog er stevig in en wist met veel overtuiging haar wedstrijd te winnen in een PR: 62"99.  Onverwacht maar beloftevol met het oog op volgende week.  Hopelijk zijn de gezondheidsproblemen dan volledig achter de rug en kan ze vliegen naar een toptijd.
Toen ik Febe afgelopen zondag voor het eerst zag na drie weekjes verlof had ik precies met een kreupele te maken.  Ze zat volledig vast aan haar bekken met een slijmbeursontsteking er bovenop.  Voor de training op zondag alles goed losgemaakt en maandag nog eens opnieuw wat ervoor zorgde dat Febe vandaag mooi tweede werd op de 1500m in een verdienstelijke tijd van 5.10.
Indien Febe gespaard kan blijven van nieuwe tegenslagen verwacht ik haar zeker sterk op het BK 1500m steeple.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten