WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEK







dinsdag 22 juli 2014

FEBE PROVINCIAAL KAMPIOEN STEEPLE EN NOG MAAR EENS EEN PR VOOR ARANKA

De laatste wedstrijden voor een tijdje, want de kinderen vertrekken binnenkort met vakantie, vonden plaats te Oudenaarde.  Aranka liep een 200m en Febe nam deel aan het PK 1500m steeple en dit voor de eerste keer.  Aranka die stilaan in bloedvorm komt vloog over de baan naar een tijd van 28.19sec, een verbetering van haar PR met meer dan 1 seconde.
Febe had al een tijdje haar zinnen gezet op de steeple.  Hiervoor had ze welgeteld twee trainingen achter de rug, eentje op zaterdag met Manu en eentje op woensdag met Paul.  Het werd dus afwachten hoe het technisch zou lopen.  De meisjes kwamen met acht aan de start en het moet gezegd de wedstrijd verliep zeer goed, zonder al te veel technische problemen, buiten de waterbak dan.  Daar ging Febe nog drie keer kopje onder waardoor ze ruim tien seconden verloor.  Maar zonder verdere problemen nam Febe vrij probleemloos de titel van Provinciaal Kampioen op de 1500m steeple.  Haar eerste titel maar zeker niet de laatste.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten