WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKmaandag 21 juli 2014

ZEER STERKE ARANKA OP F.C. TE RCG.

De laatste weken komt Aranka alsmaar sterker voor de dag op training.  De kwaaltjes lijken definitief achter de rug, enfin laat ons hopen.  Vandaag afspraak te Gent voor de Flanders Cup.  Spijtig van het slechte weer, regen en wind waren het lot van de atleten.  Maar Aranka had er niet veel last van, ze won overtuigend haar reeks op de honderd meter in een PR van 13.88sec en dit met een tegenwind van 0,9m/sec.
Drie uur later kwam ze aan de start van de 300 waar er nog meer tegenwind stond.  Aranka nam een komeetstart en hield vol tot aan de aankomst.  Ze won haar reeks met een straatlengte voorsprong in een PR van 45.17sec.  Twee uitstekende prestaties.  Een dikke proficiat van het team.
Gecorrigeerd tot 45.17

Geen opmerkingen:

Een reactie posten