WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 9 juni 2019

LAURA EN FEBE OP FC LYRA

Febe kwam aan de start van de 800m in het hoofdprogramma.  Een hoofdprogramma met slechts vijf deelnemers zorgde ervoor dat elke atleet alleen liep.  Febe liep veel te voorzichtig en eindigde haar wedstrijd in 2'14.  Op basis van haar trainingen moet ze een pak sneller kunnen.

Laura liep een schitterende wedstrijd en laten we zelf aan het woord.


Tussen het studeren door trok ik vandaag naar Lier voor de 400 m. Door het slechte weer, veel regen en wind, durfde ik niet veel te verwachten van deze wedstrijd. Ik kon dan ook zonder stress aan de start verschijnen. De zon was eventjes van de partij op het moment dat ik moest lopen. Door de vele regen vooraf was er toch veel zuurstof in de lucht. Ondanks ik deze week last had van zware benen voelden deze vandaag goed. Ik was wel wat onzeker over mijn eigen kunnen wanneer ik de tijden van de andere lopers zag, maar ik heb alles proberen geven wat ik had en met resultaat. Want wanneer ik de laatste bocht uitkwam liep ik alleen aan de leiding. Even dacht ik dat ik de aankomst niet zou halen omdat ik de laatste 40 m ongelooflijk verzuurde benen had. Maar toen ik aankwam keek ik opzij naar die mooie tijd van 1’01’’50 en had een zalig gevoel. Uiteindelijk was ik winnaar van alle categorie├źn. Nu kan ik met een goed gevoel aan de examens starten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten