WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 5 maart 2017

EERSTE EN TWEEDE IN HET IJSKOUDE ESSEN

Ijskoud en kletsnat was het in Essen.  Maar dat kon Febe vandaag allemaal niet deren.  Ze deelde een eerste mokerslag uit in de start en de wedstrijd was afgelopen.  Ze liep constant aan een zeer hoog tempo, prima ritme, mooie paslengte en nog een prima versnelling op het laatste.  Resultaat was een klinkende overwinning met 1'08" voorsprong op de tweede en meer dan twee minuten voorsprong op de derde.
Toen Aranka moest lopen was het nog kouder en natter en lag het parcours er een stuk zwaarder bij.  Aranka vocht voor elke meter, sommige stroken gingen prima, andere moest ze dan wat meer zwoegen.  Ze werd in totaal (junioren + senioren + masters) dertiende en toch zeer verdienstelijk tweede bij de junioren.  Op het podium staan is altijd leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten