WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKvrijdag 30 december 2016

ARANKA UITSTEKEND OP DREEF IN BERLARE

Eerst toch een welgemeende proficiat aan Jente Samson en zijn team voor de uitmuntende organisatie van dit evenement.  Wat dat is het "een evenement" met nationale allure.  Dit is veel meer dan een zoveelste stratenloop.  Bovendien meer dan 1200 atleten aan de start, en dit voor een eerste organisatie.  Chapeau.
Aranka kwam aan de start van de tien kilometer en dit met nog zeshonderd andere atleten.  Het werd een spannende wedstrijd in een sterk deelnemersveld waarbij Aranka een schitterende derde plaats wist te behalen en dit in toch wel een uitstekende eindtijd, nl. 39'55"....met enige trots keken we naar onze Garmin waar een gemiddelde van 3'59"/km verscheen.  Aranka kan terug stilaan naar boven beginnen kijken en dit na drie jaar miserie.  Een dikke proficiat van de trainer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten