WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 27 april 2013

ARANKA ZEER STERK OP DE 400M

Vandaag werd in Lebbeke het PK op de piste georganiseerd.  Aranka nam deel aan de 400m.  Het streefdoel dit jaar op deze afstand is een tijd onder de 66".  Maar gezien het feit dat we nog maar een goede drie weken aan het trainen zijn, waren we nu al tevreden met een tijd rond de 67"....maar dat was buiten Aranka gerekend.  Ondanks heel veel wind vloog Aranka naar een tijd van 64,60".  Ronduit schitterend.  Ze werd hiermee derde in haar reeks en over het volledige kampioenschap zesde.....op 0,9sec van een zilveren medaille.  Een schitterende prestatie die een mooie toekomst voorspelt.
Na analyse van de uitslag blijkt Aranka derde van haar jaar te zijn.  Bovendien staat ze met deze tijd "momenteel" in de top tien van België.


1 opmerking: