WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 14 april 2013

ARANKA HAALT BIJ EERSTE WEDSTRIJD ONMIDDELLIJK DOELSTELLINGEN


Vandaag trok Aranka richting Ninove voor haar eerste wedstrijd van het zomerseizoen.  Ze zou deelnemen aan de 100m en 200m als voorbereiding op de 400m en 800m later op het jaar.  De doelstellingen op de 100m voor dit jaar zijn een tijd onder de 15” en op de 200m een tijd onder de 30”.
We kregen een stralende zon, heerlijke temperaturen maar veel te veel wind, die dan bovendien nog pal op de neus stond.  Dus toptijden mochten we resoluut vergeten.  Sinds donderdag hadden we ook Aranka haar looptechniek aangepast waardoor ze meer kracht zou kunnen zetten in haar spurt.  Op de 100m werd Aranka mooi vierde te midden van diverse topspurters in een schitterende tijd van 14.24.  Eerlijk gezegd hadden we dit niet verwacht.  Op de 200m zat de baanindeling serieus tegen....baan acht....slechter kon niet.  Aranka startte goed en de looptechniek was onder de knie.....haar tijd...29.24.  Opnieuw uitstekend en dit met een zware tegenwind.
Rekening houdend met de wind denk ik dat Aranka op de 100m een tijd moet kunnen lopen onder de 14” en op de 200m onder de 29”.
Volgende wedstrijd voor Aranka is binnen veertien dagen waar ze present zal zijn op de 400m tijdens het PK.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten