WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKdinsdag 5 maart 2013

HET BK KOMT ERAAN...nog vijf dagen

Inderdaad nog slecht vijf dagen scheiden ons van de belangrijkste wedstrijd van het jaar.....het Belgisch Kampioenschap.  Hoe is het gesteld met onze meisjes?

Febe heeft vorige week een formidabele trainingsweek achter de rug.  De duizenden op woensdag verliepen zeer vlot.  De training in de Warande met The Yellow Armada ging eveneens vlot.  De extensieve duurlopen verliepen alsof het niets was.  Af en toe nog een beetje last van de lies maar na de behandeling deze week zou dit haar geen parten mogen spelen a.s. zondag.  De verwachtingen zijn hooggespannen.  Zoals Febe nu loopt moet ze in staat zijn haar beste prestatie ooit op een BK veldlopen te behalen.  Het moet natuurlijk ook een beetje meezitten.

Bij Aranka was het tot en met vorige maandag nog altijd zwoegen op training, het bleef moeilijk gaan....de nasleep van de griep bleef haar parten spelen.  Tot woensdag tijdens de duizenden het plots vlotter liep.  Zaterdag in de Warande en maandag laatstleden knalde ze als ervoor.  Haar snelheid en kracht waren opnieuw present.  Op het BK blijft het nog altijd een beetje koffiedik kijken maar ik verwacht dat ze al een stuk sterker voor de dag zal komen dan in Lokeren.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten