WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 23 juni 2012

PK VLIERZELE: HET WAS NIET GOED

Vandaag namen Aranka en Febe deel aan het PK 1000m.  Doelstelling was minimaal top acht te lopen en liefst een tijd onder de 3.20.  Het draaide helaas anders uit.  Aranka had duidelijk een slechte dag en liep bijzonder krampachtig, en dit eigenlijk van start tot aankomst.  Febe was beter dan Aranka maar had jammergenoeg maar één doel voor ogen en dat was om voor haar trainingsmakker te finishen, waardoor ze nagenoeg de volledige wedstrijd in het spoor van Aranka bleef lopen en daarbij helaas de doelstellingen uit het oog verloor,  alsook een mooie ereplaats en een sterke tijd. 

Aranka klokte uiteindelijk af in 3.22.81, Febe zat ergens rond de 3.21 maar in de officiële uitslag werd ze opgenomen met een tijd van 3.28 wat natuurlijk niet juist is, maar soit.  Er moet dan blijkbaar ook nog iemand door het oog van de elektronische tijdsopname gelopen zijn, net op het moment dat onze kinderen over de eindstreep liepen.  Tja......Geen opmerkingen:

Een reactie posten