WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKmaandag 11 juni 2012

2 X NIEUW PR

Zondag tien juni stond voor Aranka en Febe de eerste pistewedstrijd van het seizoen op het programma.  Het werd een 1000m te Lebbeke.  We hadden gehoopt op een beetje tegenstand maar wat we voorgeschoteld kregen had niemand verwacht.  Buiten twee meisjes was de volledige top tien van België aanwezig, dus tegenstand meer dan genoeg.

Met een vijftiental kinderen stonden ze aan de start wat altijd zorgt  voor moeilijke startomstandigheden voor wie aan de buitenkant moet starten.  Zowel Febe als Aranka stonden helaas aan de buitenkant.  Aranka startte in het pak, vooral in baan twee en Febe liep rond in baan drie.  Dus geen al te beste start.  Na een goede honderd meter stopte Aranka om in baan twee te springen om zo enkele tegenstanders te kunnen passeren.  Wat helaas niet lukte waardoor Aranka driehonderd meter in baan twee heeft gelopen.  Febe liep ontspannen en verstandig haar wedstrijd in baan één.

Na een goede vijfhonderd meter kreeg Aranka dan ook de rekening gepresenteerd en begon ze te verkrampen door de overbodige inspanningen.  Febe bleef ontspannen en in een goede tred haar wedstrijd afwerken.  Febe eindigde in 3.20.58 een verbetering van haar PR met twee seconden.  Aranka volgde op de voet en klokte af in 3.21.60 een verbetering van haar PR met elf seconden.  Het zomerseizoen kon niet beter starten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten