WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 1 juli 2012

DRIE MEDAILLES

Vandaag zondag 1 juli namen Aranka en Febe deel aan de jeudmeeting te KAA Gent.  Het werd een meeting met zon, regen en enorm veel wind...dus nagenoeg onmogelijk om scherpe tijden te lopen.  Aranka kwam het eerst aan de start.  Een 80m spurt en ondanks dat Aranka geen spurtster is werd ze zeer mooi derde in een mooie 11.84, een verbetering van haar PR met bijna een seconde wat zeer veel is op deze korte afstand.

Febe had minder geluk, een kwartier voor haar wedstrijd de 1000m brak een onweer uit, Febe moest tot net voor de start van haar wedstrijd schuilen onder de bomen....verre van de ideale voorbereiding.  Desalniettemin won Febe haar wedstrijd gemakkelijk in 3.25.32.  M.i. nog steeds een goede tijd zeker gezien de omstandigheden.

Aranka moest op de 300m vooral beuken tegen de wind, wat ze aardig deed, ze werd opnieuw derde in een degelijke tijd van 49.05.

De kinderen namen deel aan drie nummers en komen naar huis met drie medailles....meer moet dat niet zijn he.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten