WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKwoensdag 11 januari 2012

Welkom op de blog van Aranka en Febe

Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek.  Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen.  Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme.  Maar maken ook deel uit van de "The Yellow Armada"  een atletiekkern onder leiding van Dany Van de Putte bijgestaan door Bart Stroobandt.  Bij deze kern zitten verschillende atleten die behoren tot de top van België.  En Aranka en Febe beschikken ook nog over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka en een persoonlijke begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe.  Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEK.

Wat hebben de meisjes deze winter zoal gepresteerd?  Eerst was er de Crosscup relays te Gent waar ze een ploegje vormden met één van hun boezemvriendinnen Febe Crommen....nog zo'n meisje met veel talent.  De meisjes eindigden op een zeer verdienstelijke 15de plaats op 60ploegen.  Aranka liep de 20ste tijd op 138 deelnemers.  Het seizoen kon niet beter starten.

Vervolgens was er de cross te Zele waar Febe aan de start kwam.  Het resultaat mocht er zijn ...een mooie 8ste plaats om te starten.

Aranka nam deel aan de veldloop te Oudenaarde en werd ook achtste...toeval?

Volgende cross werd Stekene, Febe liep een heel sterke wedstrijd en werd mooi vijfde.  Aranka deed niet onder er behaalde een bronzen medaille.

Tijdens de Kerstperiode liepen de meisjes de vijf kilometer te Berlare.  Aranka werd eerste bij de dames gevolgd door Febe die op een half minuutje tweede werd. 

En de laatste wedstrijd waar beide meisjes aanwezig waren was de zeer zware veldloop te Zottegem.  Ook hier was er een bronzen medaille weggelegd voor zowel Febe als Aranka.

De volgende afspraak wordt de veldloop te Hamme waar er een zeer zwaar parcours ligt te wachten.  Hopelijk is Aranka daartegen hersteld van haar ziekte.

3 opmerkingen: