WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 24 augustus 2019

FC HUIZINGEN

Vandaag de laatste flanders cup en 800m van het seizoen. Mijn doel was toch mijn PR aan te scherpen. Ik voelde me goed en ook het weer was ideaal voor een 800m. 
Ik moest in baan 1 starten en raakte vanaf het begin al een beetje ingesloten. De haas werd niet echt gevolgd, waardoor we iets te traag doorkwamen na 400m. De laatste 200m kon ik wel nog voluit sprinten, maar mijn tijd 2’12 kon zeker beter. Niets aan te doen, op naar het BK volgende week.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten