WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 22 april 2017

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN

Op zaterdag komt Febe aan de start van de 1500m op de piste van RC Gent en zondag wordt het Lebbeke voor een 800m.

Febe haar 1500m werd alvast een schitterend optreden.  Ze nam een verschroeiende start en na 200m was de wedstrijd afgelopen.  Febe won haar wedstrijd met twee straten voorsprong in 4'47"88, wat meteen ook goed is voor een nieuw PR en hiermee is haar eerste titel voor dit weekend alvast binnen.

Vandaag dus de 800m in Lebbeke, op organisatorisch vlak bleven we fameus op onze honger zitten, maar soit.  Febe was opnieuw outstanding.  Van start tot aankomst aan de leiding om vervolgens te winnen in 2'18 met opnieuw een straat voorsprong.

Febe is het zomerseizoen fantastisch gestart.  We kijken alvast met veel belangstelling uit naar de wedstrijden verder op het seizoen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten