WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 18 oktober 2014

CONGOBERGRUN VOLLEZELE

Het pittoreske Vollezele was het decor van onze volgende stratenloop.  De organisatoren verdienen een dikke pluim voor de uitstekende organisatie en mooie prijzen.  De Congobergrun is afzien, een loodzwaar parcours met heel wat klimmetjes.
Het werd ook uitkijken naar het wederoptreden van Katrien, die na wat blessureleed er opnieuw klaar voor was.  En hoe, ze won de 5,5km voor Aranka.  Febe liep voor het eerst een wedstrijd van meer dan 11km en werd zeer verdienstelijk vijfde.  Beide kinderen zitten momenteel in hun derde rustweek en ondervinden dat trainingen noodzakelijk zijn om op hoog niveau te kunnen presteren.  Maar dat is voor na de rustperiode. Manu kwam aan de start van de 11km en begon zijn wedstrijd maar na twee kilometer rond de 20ste plaats om uiteindelijk derde te finishen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten