WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKvrijdag 20 september 2013

STRATENLOOP LEDE: 2 X GOUD EN 1 X BRONS

We hebben maar een klein team met drie atleten (Febe, Aranka en Katrien) en één trainer die ook wedstrijdbegeleider speelt, maar wat voor een team.  Febe won op indrukwekkende wijze de 2.5km in een schitterende tijd van 8'53".  Aranka was opnieuw héél sterk en won de 5km, dit voor 75 andere vrouwen. Haar tijd  18'54" is buitgengewoon voor iemand van dertien jaar. Katrien toonde haar talent nogmaals op de 10km en werd zeer mooi derde op een kleine veertig vrouwen.  Trouwens ook haar tijd 41'13" mag gezien worden.
Op de 2.5km nam Febe een verschroeiende start en kwam door na 1km in 3'10" en liep daarmee in de buurt van het topteam van TYA.  Nadat Febe de heuvel opknalde was de wedstrijd afgelopen, de tegenstanders zaten op enorme afstand waardoor Febe zonder probleem haar wedstrijd kon winnen.  Febe liep zeer krachtig met een grote pas.  Volgende week het BK, dat belooft.
Aranka nam ook een snelle start en kwam na 1km door in 3'15".  Het werd de ganse wedstrijd een strijd tegen clubgenote Jolien.  Na een bijzondere sterke laatste kilometer wist Aranka de wedstrijd te winnen met een kleine twintig meter voorsprong.
Op de tien kilometer heel veel deelnemers en dus veel concurrentie.  Katrien liep een stevige en verstandige wedstrijd.  De eerste drie ronden een stevig tempo en de laatste ronde op reserve omdat de plaatsen vast lagen.  Katrien werd mooi derde op enige afstand van de tweede plaats.  De vierde volgde op een klein minuutje. Katrien is zoals een goede wijn.......


Geen opmerkingen:

Een reactie posten