WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKvrijdag 27 september 2013

ARANKA HEERST OOK TE BERLARE

Op vrijdagavond nam Aranka deel aan de schitterend georganiseerde stratenloop van Berlare.  Ere wie ere toekomt en dus bij deze een dikke proficiat aan het adres van de organisator Jente Samson.  Het werd een druk en vooral sterk bezette wedstrijd.  Aranka startte op de vijf kilometer als een komeet en de coach had allle moeite van de wereld om zijn dochter weer bij te halen.  Aranka liep met de vingers in de neus en met een bijzonder krachtige pas.  De laatste kilometer werd dan nog eens gelopen in 3.35 waardoor Aranka met bijna tweehonderd meter voorsprong haar wedstrijd won.  Tweede werd de immer sympathieke Fien Van Brussel die aan een sterke come back bezig is.  Aranka won ook het eindklassement.
Katrien liep een bijzonder sterke tien kilometer en verpulverde hierbij haar PR.  Ze werd mooi vierde na o.a. Veerle d'Haese en Laura Van Havere, inderdaad twee toppers.  Laura werd vorige week nog BK op de steeple.  Katrien werd tweede in het einklassement over de wedstrijden Lede-Berlare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten