WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 29 juni 2013

PK 1000M TE AALST

Na een razend spannend PK werd Febe derde op de duizend meter.  Op amper 0,01 seconde van zilver en 0,9 seconden van goud.  Bovendien liep Febe ook een nieuw PR in 3.13.89, opnieuw een uitstekende prestatie.

Op voorhand waren er twee favorieten voor goud, nl. Stevens en Lahey.  Febe was vooral de outsider.  En al vlug liepen deze drie meisjes afgetekend aan de leiding.  Febe volgde opvallend gemakkelijk.  De wedstrijd werd dus in de eindspurt beslist.  Eén zaak is zeker, Febe zit volledig op schema om de komende maanden nog uitstekende tijden te lopen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten