WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 2 juni 2013

FEBE WINT DIT WEEKEND TWEE WEDSTRIJDEN

Vrijdagavond was Febe van de partij te Schellebelle om de 'Tien van Wichelen' te winnen bij de miniemen.  En dit met sprekend gemak.
Zondag stond een 150m en een 1000m op het programma te VITA.  Op de 150m liep Febe een nieuw PR in 22.56sec.  Op de 1000m niet minder dan 23 deelnemers wat bijzonder veel is om in één reeks af te werken.  Dus de start zou niet zonder risico zijn.  Febe nam een goede start en vloog er stevig in.  Tot aan de 700m zat Febe mooi op schema.  Uiteindelijk won ze de wedstrijd in 3.15.48, haar snelste tijd dit seizoen.
Een straat voorsprong
Opnieuw goud


Geen opmerkingen:

Een reactie posten