WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 11 november 2012

DE CROSS OPNIEUW GESTART, TE MECHELEN

Eerste echte cross van het seizoen startte te Mechelen.  Zowel Febe als Aranka kwamen niet honderd procent aan de start.  Aranka kampte met een virale infectie en ook de voorbereiding op deze wedstrijd kon met meer discipline.  Febe daarentegen sukkelde deze week met haar lies, het werd dus afwachten.

Febe nam een goede start rond de vijfde plaats en tot goed halverwege kon ze het tempo van de kopgroep volgen.  Maar de lies speelde parten en Febe moest stapje voor stapje lossen om uiteindelijk te stranden op een toch mooie zevende plaats.  Vlak na de aankomst verdween ze richting "Vlaams Kruis" om haar pijnlijke lies te behandelen.  Als je letterlijk op één been zevende wordt dan ziet de toekomst er goed uit.

Aranka startte zeer sterk, in tweede positie en liep een tijdje rond de vierde stek.  Echter na zeshonderd meter ging het licht volledig uit en strompelde Aranka naar de finish om beslag te leggen op de zestiende plaats.  Een zwaar ontgoochelde Aranka kloeg na de wedstrijd vooral over buikpijn.

Enfin, algemeen genomen mogen we niet tevreden zijn maar het zit ons de laatste weken ook niet echt mee.  Maar het kan beter en gelukkig weten we wat te doen om het tij te keren maar het moet ook een beetje meezitten.  Volgende afspraak binnen twee weken te Zele. 

Met dank aan Ingrid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten