WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKvrijdag 24 mei 2019

LAURA MAES

Laura Maes is de nieuwste en jongste telg in ons team.  Laura is van het jaar 2004 wat betekent dat ze nog kadet is.  Laura traint nu twee maanden bij ons.  Tot op heden trainden we vooral de basis.

Vandaag kwam Laura aan de start van de 7km stratenloop in Gijzegem, een wedstrijd georganiseerd door de school waar Laura heen gaat.

Er waren meer dan 650 deelnemers voor deze 7km waaronder niet minder dan 101 vrouwen en meisjes.  Laura nam een stevige start en liep onmiddellijk aan de leiding, gedurende 3km kon ze vlot een tempo van 4'05/km aanhouden, nadien viel het tempo wat terug door problemen met de ademhaling.  Laura werd uiteindelijk schitterend vierde op 101 vrouwen.  Bij haar eigen generatiegenoten won Laura de wedstrijd met meer dan anderhalve minuut voorsprong.  Vorig jaar werd Laura derde in haar generatie.
Volgens onze Polar - Garmin liep Laura een tempo van 4'12/km.

De coach die Laura tijdens de wedstrijd begeleidde won blijkbaar bij de 50+.

Net voor de start


Geen opmerkingen:

Een reactie posten