WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKmaandag 22 april 2019

TWEE PROVINCIALE TITELS VOOR FEBE

Febe werd zowel PK op de 800 als de 1500m, maar we laten haar zelf aan het woord.

Zaterdag en vandaag vond de eerste pistewedstrijd van het seizoen plaats. Naar jaarlijkse gewoonte het PK. 

Zaterdag stond ik aan de start van de 1500m. De wedstrijd was samen met de senioren, maar er was een apart podium voor de junioren. 
Ondanks de warmte voelde ik me vrij goed en toen na de start al snel bleek dat niemand van plan was de leiding te nemen besloot ik maar het voortouw te nemen. 
Ik stond er dus alleen voor en heb de hele wedstrijd op kop gelopen totdat de senioren op 200m te begonnen spurten om de titel. 
Mijn tijd was niet super, maar ik behaalde toch de provinciale titel en daar gaat het om op zo’n kampioenschap. 

De tweede dag was het dan een 800m. Ik wist van een aantal goede senioren dat ze gingen meedoen, dus ik hoopte toch om vandaag ook een deftige tijd neer te zetten. Jammer genoeg besloten de organisatoren deze keer om de junioren in een reeks apart te zetten ook al waren we maar met 4. Het werd dus weer een eenzame wedstrijd, maar wel ook een nieuwe titel! Geen opmerkingen:

Een reactie posten