WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 21 oktober 2018

AC HAMME STERK, FEBE INDRUKWEKKEND

Vandaag de echte start van het veldloopseizoen met de relays in Gent.  AC Hamme vaardigde bij de junioren een ploeg af met Fien Boon, Nora Van Severen en ons Febe.  Fien nam een sterke start en wist haar wedstrijd sterk af te sluiten, Nora van Severen nam de stok over en liep eveneens een heel sterke wedstrijd, Nora liep trouwens de 9de tijd van de junioren, wat toch wel straf is voor een scholier.  Febe kreeg de stok in ongeveer 14de postitie (masters inbegrepen) en ging er als een speer vandoor.  Halverwege liep ze al op plaats zeven.  Plaats na plaats bleef ze goedmaken en met een fameuze eindspurt wist ze een onverwachte maar des te meer smakende zilveren medaille binnen te halen.  Een hele dikke proficiat aan de drie meisjes voor hun uitstekende prestatie.

Eenmaal thuis analyse van de resultaten, we stelden vast dat Febe de allersnelste tijd heeft gelopen van alle junioren.  En ze liep maar een fractie trager dan de allerbeste senioren van België.  In vergelijking met vorig jaar liep Febe zomaar eventjes 51" seconden sneller.  We kijken alvast uit naar de rest van het seizoen.

Met dank aan Ann Verhelst
Dank aan Ann en Kris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten