WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 9 juni 2018

EERSTE DEEL VAN DE ZOMER AFGESLOTEN MET EEN GOEDE 1500

De examens staan voor de deur en dan verdwijnen de loopschoenen voor een tijdje in de kast.  Vandaar dat we vandaag afsloten tijdens de Flanders Cup in Huizingen.  Febe liep een sterke 1500m en kwam overal netjes op tijd door, enkel de laatste 200 was iets te verkrampt.  Haar eindtijd 4'33 is slechts één seconde boven haar PR, dus best prima te noemen.  Op basis van wat de trainer heeft gezien moet een tijd dit seizoen mogelijk zijn van 4'25 - 4'28.

Ook van de partij in Huizingen was Laura Maes die een ronduit schitterende 800m liep in 2'20.  Wat een verbluffende tijd is voor een eerste jaars kadet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten