WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 26 november 2017

CC ROESELARE

Op de crosscup in Roeselare worden de plaatsen voor het EK verdeeld.  Voor Febe komt dit nog te vroeg omdat ze dient te concurreren met meisjes die twee jaar ouder zijn.  Febe liep een goede wedstrijd en de kloof met de absolute top bij de junioren is klein geworden.  In de totaaluitslag werd Febe achtste, maar het verschil met de vijfde plaats is amper twaalf seconden.  Rekening houdend met wat nog komen moet ziet het er prima uit.  In haar eigen leeftijdscategorie werd Febe derde.

Ook een opvallend goede prestatie van mama Katrien bij de masters.  Over alle reeksen samen werd ze mooi achtste, maar in haar eigen reeks maar liefst derde.  Wat haar 17 punten oplevert voor het klassement.  Een podiumplaats behoort hier zeker tot de mogelijkheden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten