WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 22 oktober 2017

CROSSCUP RELAYS GENTVandaag werd het winterseizoen definitief op gang geschoten in Gent bij de Cross Cup relays.  Febe was slotloopster bij de junioren ploeg van AC Hamme en Katrien nam de honneurs waar bij de masters.  Bij de ploeg van Febe startte Fien Boon als startloopster, als je weet dat Fien gemiddeld drie jaar jonger is dan de andere meisjes en als elfde over de streep kwam, dan kan je concluderen dat ze een formidabele wedstrijd heeft gelopen.  Vervolgens kwam Aline Thierens aan de bak, Aline heeft ervaring op dit parcours, loopt goed door het zand en heeft een ijzeren wilskracht, ook zij deed het zeer goed.  Op het moment dat Febe aan de bak moest lag het deelnemersveld al ver uit elkaar.  Desalniettemin wist Febe nog verschillende plaatsen goed te maken om uiteindelijk beslag te leggen op de tiende plaats.  Doelstelling bereikt.
Ook Katrien was bij haar ploeg slotloopster wat haar toch wel wat stress bezorgde.  Ann Rooms kwam als eerste in het veld en toonde dat ze over een zeer goede natuurlijke snelheid beschikt, vervolgens was het de beurt aan Veerle Wuyttack die vocht voor elke meter en toonde uit het goede hout gesneden te zijn.  En ons Katrien liep echt een schitterende wedstrijd, ze liep goed gecontroleerd, was heel sterk in het zand, in de eerste ronde maakte zal al vijf plaatsen goed en met een zeer goede slotronde wist ze een zevende plaats binnen te halen.  Een dikke proficiat voor beide teams.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten