WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 12 februari 2017

FEBE VICEKAMPIOEN VAN VLAANDEREN

Rotselaar is nu al een paar jaar de plaats waar het KVV wordt gelopen.  We kwamen aan de start met twee deelnemers.  Febe bij de scholieren meisjes en Katrien bij de masters 45+.  Na enkele voorafgaande tactische besprekingen in de auto waren beiden er klaar voor 😉.
Bij Febe was de volledige top tien van België aanwezig wat betekent dat het KVV eigenlijk de generale repetitie is voor het BK.  Stevens was onmiddellijk vertrokken van bij de start, Febe liep in het begin rond plaats zeven maar wist snel op te schuiven naar de vijfde plaats.  En zo verliep de wedstrijd verder en verder.  Op het einde wist Febe evenwel nog een zeer krachtige eindspurt uit haar benen te toveren waardoor ze zich vicekampioen van Vlaanderen mocht kronen.  Haar beste prestatie ooit in het veldlopen.Katrien liep een tactisch goed gedoseerde wedstrijd en wist al snel haar derde plaats veilig te stellen.  In de laatste rond kon ze zelfs nog wat versnellen.  Toch een dikke pluim voor Katrien die vandaag pas haar tweede veldloop in haar bestaan afwerkte en meteen het podium van het KVVmocht bestijgen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten