WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzaterdag 28 mei 2016

IFAM OORDEGEM

Vandaag een prachtige internationale meeting in Oordegem.  2500 atleten uit meer dan vijftig landen aan de start.  Een sublieme organisatie en schitterend weer vormden alle ingrediënten om toptijden te lopen.  De records sneuvelden bij bosjes.  Aranka die aan de terugweg timmert, kwam als eerste aan de start op de 400m.  Doelstelling was om onder de 65 seconden te duiken.  Wat haar gemakkelijk lukte.  Eindtijd 64"63 is bijna een volle seconde beter dan twee weken geleden.  Haar laatste bocht kan echter nog een stuk beter waardoor Aranka alvast een tijd onder de 64 seconden mag ambiëren.
Febe kwam na een ongeluk eergisteren met een gebroken vinger aan de start van de 800m, de verwachtingen waren hooggespannen daar we als doelstelling een nieuw PR en een tijd onder de 2'20" hadden vooropgesteld.  Febe kwam niet echt uit in een ideale reeks, maar ze deed het uitstekend.  Er vielen in de wedstrijd diverse gaten, maar Febe liep ze één voor één dicht en wist zo een schitterende 2'17"91 op de tabellen te lopen.  Meteen goed voor een PR, een clubrecord (het vorige dateerde al van 1991) en een top vijf plaats op de ranking in België.  Ronduit schitterend.
Doorgaan tot de laatste snik

No pain no gain

Geen opmerkingen:

Een reactie posten