WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 24 april 2016

FEBE PROVINCIAAL KAMPIOEN 1500M

De provinciale kampioenschappen vinden plaats over twee dagen en dit op twee verschillende locaties.  Op zaterdag loopt Febe de 1500m op de piste van KAA Gent en op zondag de 800m op ACW.
De 1500m verliep alvast uitstekend, bij een veel te koude temperatuur en bijzonder veel wind wist Febe eigenlijk vrij gemakkelijk de titel binnen te rijven.  Haar tijd, rekening houdend met de omstandigheden was behoorlijk.
Voor de vierde keer een provinciale titel
Vandaag in Sint-Niklaas liep Febe een schitterende 800m die werd bekroond met een zilveren plak.  Ze werd enkel vooraf gegaan door BK Nanouk Stevens.  Febe zet het pisteseizoen alvast zeer sterk in.  Haar tijd op de 800m = 2'24"38 is meteen goed voor een plaats op het BK.
Met een sterke eindspurt pakt Febe zilverGeen opmerkingen:

Een reactie posten