WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 21 februari 2016

FEBE WINT VELDLOOP UITBERGEN

Het harde werk van Febe werd vandaag beloond met een overwinning in Uitbergen.  Febe liep van start tot aankomst aan de leiding.  Tot op pakweg duizend meter van de aankomst nog in gezelschap van vier andere meisjes waaronder de hele sterke Trenson Beth.  Febe kon na drie vierde wedstrijd haar snelheid uitspelen en won uiteindelijk nog met ruime voorsprong de wedstrijd.  Trenson Beth werd tweede.
Even daarvoor had Coralie (kleine zus van Febe) een zeer verdienstelijke achtste plaats behaald nadat ze eerst iedereen had laten passeren om daarna op haar beurt meer dan de helft van de meisjes terug voorbij te steken.
Cor in aktie

Febe aan het commandoGeen opmerkingen:

Een reactie posten