WELKOM. Aranka en Febe zijn twee boezemvriendinnen die samen hun favoriete sport beoefenen...nl. atletiek. Aranka werd geboren in 1999 en Febe in 2000 wat ervoor zorgt dat ze tijdens een veldloop uitkomen in verschillende reeksen. Beide meisjes zijn aangesloten bij atletiekvereniging AC Hamme. Aranka en Febe beschikken over een persoonlijke trainer, nl. Emmanuel Hiel, papa van Aranka. Bovendien worden de meisjes ook bijgestaan door een vaste begeleider, nl. Katrien Lievens mama van Febe. Het is de bedoeling u via deze blog te informeren over de prestaties en het wedervaren van Aranka en Febe bij het beoefenen van hun sport...ATLETIEKzondag 27 december 2015

ARANKA EN KATRIEN PRESTEREN PRIMA

Aranka en Katrien liepen vandaag de stratenloop in Berlare.  Aranka liep een goede 5km in 19'28" en werd daarmee tweede na topper Veerle d'Haese.  Aranka is goed bezig en timmert aan de terugweg.  Katrien komt ook van ver en liep eveneens een zeer goede 10km waarop ze derde werd, maar wel terug eerste master 45+  in 41'40".  Ook Astrid liep een zeer verdienstelijke wedstrijd.  Zonder noemenswaardige voorbereiding werd ze mooi tiende.  Proficiat meid.
Na analyse van de uitslag bleek dat we drie keer goud en één keer brons hadden.  Aranka en Manu wonnen op de 5km in hun leeftijdscategorie en op de 10km won Katrien haar leeftijdscategorie en werd Manu derde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten